Vinteren er her og med det kommer kalde og våte dager. For å få mest mulig ut av vinterøktene dine, trenger du det riktige utstyret. Her er tre produkter som vil hjelpe deg med å holde deg varm, tørr og komfortabel under de kaldeste vinterøktene.

  1. BASE LAYER MERINO TURTLE NECK: Dette er den varmeste undertrøyen på markedet, laget av svært fleksibel merinoull. Turtlenecken gir ekstra beskyttelse for halsen, mens de mest utsatte områdene er ekstra varme og områdene med høy svetteproduksjon har ekstra god pusteevne. Trøyen har en tight-fit design, men det anbefales å gå opp en størrelse.


  2. MERINO VINTERSOKK: Disse vintersokkene vil holde føttene dine varme og tørre. Laget av merinoull, har de høy regulering av fuktighet og temperatur, samt tettsittende design for ekstra komfort.

  3. ALASKA PRO LOBSTER HANSKER: Disse varme sykkelhanskene har vind- og vanntett materiale, samt et fôr med PrimaLoft Aerogel som holder hendene varme. Griptec™ anti-slip material i håndflatene gir utmerket grep, mens det reflekterende stoffet øker synligheten i vintermørket. Med Touch på fingeren kan du enkelt bruke mobilen uten å ta av hansken. Easy-Clip systemet gjør det enkelt å lagre hanskene når du ikke bruker dem, og integrerte lommer til varmeputer gir ekstra varme på ekstremt kalde dager.

Med disse tre produktene vil du være godt forberedt for de kaldeste vinterøktene. Du kan fokusere på treningen din uten å måtte bekymre deg for å fryse eller bli våt.