FAQ

Vi ønsker at du skal bli 100 % fornøyd med ditt Bioracer produkt!

Hvis du ønsker en annen størrelse, eller du ønsker å få byttet ditt produkt - ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Vi bytter såfremt vi har tilsvarende produkt på lager eller refunderer kjøpet ditt. Send ditt ordrenummer og ditt ønske til [email protected] så tar vi raskt kontakt med deg.


Alle spørsmål kan rettes til [email protected]


Hvor lang leveringstid er det ved bestilling?
Normalt sett er det 2-4 virkedager leveringstid. Dersom du bestiller etter klokken 12.00 torsdag, vil varene sendes ut neste virkedag påfølgende uke. I sommermånedene og annen ferie kan noe lengre leveringstid forekomme. Alle ordre sendes som klimanøytrale servicepakker og er sporbare.

Hva koster det for frakt?
Vi har en standard fraktkostnad på 79,- for alle ordre i vår nettbutikk. Vi har også et kostnadsfritt alternativ for å hente varene selv på vårt lager i Trondheim for de som ønsker det.

Hvilke regler gjelder for bytte- og returrett?
Kjøp i vår standard nettbutikk som privatperson gir vanlige forbrukerrettigheter med bytte/angrerett.

Hvilken størrelse passer for meg?
Du finner størrelsesguider i vår shop. Bla deg videre i bildene inne på det aktuelle produktet for å finne guiden. Mål opp og bruk disse så godt det lar seg gjøre. Er du usikker, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne riktig størrelse.

Kan jeg reklamere på produktet dersom det går i stykker eller det er feil på produktet?
Det kan du. Vi har 2 års reklamasjonsrett på våre produkter. Ved produksjonsfeil eller andre mangler, send oss info med bilde av produktet på [email protected]

Jeg leter etter teamshop hvor jeg kan handle tøy i klubbens/bedriftens design?
Dette er en nettbutikk for standardvarer uten design. For å logge inn i din teamshop, følg denne linken: