FAQ

Vi ønsker at du skal bli 100% fornøyd med ditt Bioracer-produkt!

Hvis du ønsker en annen størrelse på ditt produkt - ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Vi bytter såfremt vi har tilsvarende produkt på lager. Eventuelt vil du få refundert kjøpet ditt. Send inn din henvendelse via vår Support-side.

Hvor lang leveringstid er det ved bestilling?

Normalt sett er det 2-4 virkedager leveringstid. Dersom du bestiller etter klokken 12.00 torsdag, vil varene sendes ut neste virkedag påfølgende uke. I sommermånedene og annen ferie kan noe lengre leveringstid forekomme. Leveringstid vil være ca. 2 uker i Juli måned. Alle ordre sendes som klimanøytrale servicepakker og er sporbare.

Hva koster det for frakt?

Vi har en standard fraktkostnad på 79,- for alle ordre i vår nettbutikk. Vi har også et kostnadsfritt alternativ for å hente varene selv på vårt lager i Trondheim for de som ønsker det.

Hvilke regler gjelder for bytte- og returrett?

Kjøp i vår standard nettbutikk som privatperson gir vanlige forbrukerrettigheter med bytte/angrerett.

Hvilken størrelse passer for meg?

Du finner størrelsesguider i vår shop. Bla deg videre i bildene inne på det aktuelle produktet for å finne guiden. Mål opp og bruk disse så godt det lar seg gjøre. Er du usikker, ta kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne riktig størrelse.

Kan jeg reklamere på produktet dersom det går i stykker eller det er feil på produktet?

Det kan du. Vi har 2 års reklamasjonsrett på våre produkter. Ved produksjonsfeil eller andre mangler, send inn din henvendelse via vår Support-side.

SUPPORT
Jeg leter etter teamshop hvor jeg kan handle tøy i klubbens/bedriftens design?

www.bioracernorge.no er en nettbutikk for standardvarer uten spesialdesign. For å logge inn i din klubb/bedrifts nettbutikk, klikk på lenken under her.

TEAMSHOP
skitøy - skibekledning