sykkeltøy - sykkelbekledning - løpetøy - skitøy

OM BIORACER

produksjon av sykkeltøy

Bioracer er en verdensledende produsent av teambekledning.

Vi leverer treningsklær til bedrift, lag eller klubber i deres eget design!

Bioracer har over 30 års erfaring i bransjen og er en av Europas største og mest innovative leverandører, med fokus på kvalitet, service og teknologi.

Bioracer Norge startet opp august 2015 og holder til i Trondheim og på Skedsmokorset. Vi tilbyr teknisk teambekledning til sykkel, ski, løp og triatlon for klubber og bedrifter. Vi har også vår egen Collection, som består av en rekke kvalitetsprodukter uten spesialdesign. Her finner du alt fra vinterjakker til undertrøyer.

Syklist i vindtunell

Internasjonalt har vi store store samarbeid med sykkellandslagene til Belgia, Nederland og Tyskland. De har satt sin lit til Bioracer og benytter vårt sykkeltøy i mesterskap. Siden 1984 har Bioracer-ryttere tatt 941 medaljer i mesterskap på sykkel. Vi er også offisiell leverandør for Team Ineos Grenadiers.

I Norge er vår kundeportefølje stadig i vekst og består av profesjonelle lag, klubber, bedrifter og team. Vi er utrolig stolte over å være med på laget som klesleverandør og samarbeidspartner til Norges første profflag på sykkel, Uno-X Pro Cycling Team.

PRODUKSJON

Vi produserer treningstøy - sykkeltøy - skitøy i eget design
Custom treningstøy til bedrift, lag eller klubber
Sykkeltøy i ditt design som vi produserer

SAMARBEIDSPARTNERE

UNO-X PRO CYCLING TEAM
UNO-X PRO CYCLING TEAM

Norges første profesjonelle sykkellag, som vi har vært partner med siden oppstarten av laget. Uno-X Pro Cycling Team er et lag vi følger opp tett slik at de til enhver tid har det de trenger for å prestere maksimalt. Vi er stolt leverandør av verdens raskeste bekledning til Norges raskeste gutter.

Klikk her for å lese mer om laget
INEOS
INEOS - GRENADIERS

Bioracer er leverandør til verdens største sykkellag det siste tiåret, INEOS Grenadiers. Klasseryttere som Fillipo Ganna, Richard Carapaz og Tom Pidcock ikler seg Bioracer sin teknologi fra og med 2022-sesongen.

KLIKK HER FOR Å LESE MER OM LAGET

UNO-X PRO CYCLING TEAM

IN PERPETUUM