OM BIORACER

Bioracer er en verdensledende produsent av teambekledning.

Bioracer har over 30 års erfaring i bransjen og er en av Europas største og mest innovative leverandører, med fokus på kvalitet, service og teknologi.

Bioracer Norge startet opp august 2015 og holder til i Trondheim og på Skedsmokorset. Vi tilbyr teknisk teambekledning til sykkel, ski, løp og triatlon for klubber og bedrifter. Vi har også vår egen Collection, som består av en rekke kvalitetsprodukter uten spesialdesign. Her finner du alt fra vinterjakker til undertrøyer.

Internasjonalt har vi store store samarbeid med sykkellandslagene til Belgia, Nederland og Tyskland. De har satt sin lit til Bioracer og benytter vårt sykkeltøy i mesterskap. Siden 1984 har Bioracer-ryttere tatt 941 medaljer i mesterskap på sykkel. Vi er også offisiell teknologisk partner med Team DSM (tidligere Team Sunweb). 

I Norge er vår kundeportefølje stadig i vekst og består av profesjonelle lag, klubber, bedrifter og team. Vi er utrolig stolte over å være med på laget som klesleverandør og samarbeidspartner til Norges første profflag på sykkel, Uno-X Pro Cycling Team. Gjennom vårt inntog i langrennssporten, har vi også inngått et samarbeid med Team Telemark, Norges beste privatlangrennslag.

PRODUKSJON

SAMARBEIDSPARTNERE

UNO-X PRO CYCLING TEAM

Norges første profesjonelle sykkellag, som vi har vært partner med siden oppstarten av laget. I løpet av sine to første år på nest øverste nivå i sykkleverden, har laget markert seg blant verdenseliten. Uno-X Pro Cycling Team er et lag vi følger opp tett slik at de til enhver tid har det de trenger for å prestere maksimalt. Vi er stolt leverandør av verdens raskeste bekledning til Norges raskeste gutter.

Klikk her for å lese mer om laget
TEAM TELEMARK

Team Telemark er Norges største profflag på ski. Gutter og jenter fra hele landet som ligger i skorpa til verdenseliten. Team Telemark består blant annet av vinner av Beitostølen 2020 Mikael Gunnulfsen, Even Northug og juniornorgesmester Kari Øyre Slind.

Team Telemark er et ledd i Bioracers nye satsning på langrennsmarkedet. Hvem er bedre egnet til å være med å utvikle verdens raskeste skibekledning enn noen av verdens raskeste skiløpere? 

KLIKK HER FOR Å LESE MER OM SAMARBEIDET
TEAM DSM

Team DSM, tidligere Team Sunweb, lanserer banebrytende konkurransebekledning i partnerskap med DSM og Bioracer. Bioracer er stolte over å kunngjøre at vi fra 2021 vil være offisiell teknologisk partner til Team DSM, hvor vi sammen med DSM vil produsere og utvikle deres skreddersydde konkurransebekledning!

Klikk her for å lese pressemelding

UNO-X PRO CYCLING TEAM

2021 Promo

TEAM TELEMARK

Bioracer ⚡ Team Telemark