BIORACER-STIPENDET

Av syklister. For syklister. Drømmer du også om å stå på start i Tour de France? Kanskje kan vi hjelpe deg litt på veien. La deg inspirere av våre ambassadører i Uno-X Mobility Cycling og søk på stipendet i dag.
Hva er bioracer-stipendet?

I en økonomisk krevende tid for mange, med færre arrangerte sykkelritt i Norge og økte reisekostnader for å få den nødvendige matchingen i utlandet, introduserer Bioracer et nytt tiltak for å støtte unge, lovende syklister: Bioracer-stipendet.

Med dette stipendet ønsker vi i Bioracer å gi noe tilbake til sykkelmiljøet i Norge.

I utdelingen av Bioracer-stipendet har vi satt sammen en jury som sammen vil gjennomgå søknadene og velge ut en vinner. I tillegg til salgssjef i Bioracer Norge, Erik Kolsung, vil juryen bestå av Emilie Moberg, Magnus Drivenes og Andreas Staune Mittet

Juryen vil vektlegge rekruttering, utvikling og samhold. Det er opp til hver enkelt søker å begrunne hvordan disse verdiene fremmes i deres satsing.

Hva er verdien på stipendet?

Stipendet har en startverdi på 10 000 kroner.

I løpet av året kan stipendet vokse i verdi. Vi vil legge til en gitt prosentdel fra salget på utvalgte produkter (se nedenfor) og fra definerte kampanjeperioder.

På denne siden kan du hele tiden følge med på hvor stort beløpet i stipendet er på. Oppdateres fortløpende.

I tillegg til beløpet, så får også vinneren en "inspirasjonsøkt" med ledelsen i Uno-X Mobility Cycling.

Hvem kan søke?

Alle klubber, lag og konkurransefellesskap som sykler aktivt i junior- eller U23 klassen i inneværende år kan søke. Fellesskapet du søker på vegne av må være minimum 2 eller flere syklister.

Den som sender inn søknaden må være minimum 18 år.

Personlige søknader til privatpersoner vurderes ikke.

Søknadsprosedyre

Søknad sendes inn via søknadsskjema. Følg linken under her for å komme til skjemaet.

Søknadsfrist = 31.07.2024

Stipendet deles ut i løpet av August måned.

Søknadsskjema